вівторок, 19 березня 2019 р.

Британці створили клавіатуру завтовшки з волосину

Найтоншу у світі клавіатуру представили на виставці у Німеччині британські  розробники

Британці створили клавіатуру завтовшки з волосину (відео)

Найтоншу у світі клавіатуру представили на виставці у Німеччині британські  розробники.

Гнучкий пристрій завтовшки з людську волосину бездротово  підключається до планшета, смартфона чи комп’ютера через найновішу версію технології Bluetooth – і завдяки цьому працює навіть зі старішими й повільнішими девайсами.
Окрім головної функції клавіатури, новинка може слугувати графічним планшетом для дизайнера чи художника – за допомогою стилуса на ній досить зручно малювати.
 Клавіатура також розпізнає рукописний текст, оцифровує його й виводить на дисплей, тож розробники пропонують підкладати своє творіння під аркуш паперу у блокноті, як копірку – щоб написане зберігалося не лише на папері, а й у пам’яті пристрою, до якого приєднано клавіатуру.
Живиться вона від батарейки, розташованої зверху. Наразі розробники домовляються із масовими виробниками електроніки, і запевняють, що протягом року клавіатуру завтовшки пів міліметра вже можна буде купити.
«Ми вирішили створити таке, бо нашій команді набридли незручні клавіатури на планшетах – вони займають півдисплея, а ті, що підключаються, громіздкі й негнучкі. Треба було щось легке, пластичне й енергоощадне, щоб батарейка теж була невелика», – каже керівник розробників надтонкої клавіатури Пол Вільямсон.

Немає коментарів:

Дописати коментар